سلام من حدود یک ساله که ارتروز گردن دارم از چند ماه پیش درد کمر هم بهش اضافه شده بعضی وقتا از شدت درد تو کمرم احساس سوزش میکردم کمرم تماما شروع به سوختن میکرد الان نمیدونم میترسم که نخاعم اسیب دیده باشه میخواستم ببینم امکانش هست که نخاعم دچار مشکل شد
> حدود یک ماه است که به علت شیرجه در استخر دچار شکستگی مهره 6و5هستم فعلا کل بدنم لمسه.پاهام بیحسه ولی دستام از شانه تا مچ حس داره ولی قدرت حرکت ندارم اندازه ضایعه 8 سانت وبه صورت فشار بروی نخاع هست که بعداز عمل فشار برداشته شده ولی هنوز حس ندارم تنفس
با سلام مدت 8سال است که بدلیل سقوط ازبلندی،از ناحیه تی4 وتی5 وتی6دچارضایعه نخاعی شدم .بزرگترین مشکل من دفع مدفوع است.گاه تا ساعتها بایددردستشویی بشینم چون باید با فشارآب مدفوع را خارج کنم.خواهشمندم دراین مورد راهنمایی بفرمائید
با سلام در خردادماه سال1393دراثرصانحه رانندگی دچار شکستگی مهره های T6 و T7 شدم که شکر خدا از نظر نظر حسی در اندام ها تاکنون مشکلی نداشته ام که اکنون با کاشت پلاتین در محل شکستگی خوددارای درد مستمر در ناحیه گردن و محل شکستگی و خمیدگی پشت هستم آیا خمید
با سلام من مدت یک سال است که دچار کوفتگی از ناحیه نخاع شده ام و از ناحیه قفسه سینه به پایین هیچ حسی ندارم سوالی که دارم این است که پاهایم ار داخل گرم بوده و گز گز می کند همچنین پاهایم عرق میکند میخاستم ببینم آیا میتواند نشانه ای برای خوب شدن باشد یا
با سلام ،ضایع نخاعی و له شدگیt12 مدت ده ماه است از این اتفاق می گذرد و در اثر سقوط از ساختمان،با توجه به اینکه پیوند زناشویی شرط تدوام زندگی است و از لحاظ جنسی علی رغم میل و علاقه قدرت سفت شدگی آلت و نغوظ دارم لطفا راهنمایی بفرمایید تاکنون از هیچ قرص
با سلام و احترام پدر من 11 سال است که از ناحیه کمر و سینه دچار ضایعه نخاعی شده است. از حدود 5 ماه پیش تا کنون با مشکلات جدی عفونت ادرای مواجه شدا ایم و در طول این 5 ماه 8 بار تب و لرز شدید رخ داده و 2 بار هم در بیمارستان بستری شده است. درخواست من معر
با سلام و عرض تشکر از راهنماییهای حضرتعالی. در گزارش ام آر آی اینجانب چنین نوشته شده است: Disk osteophyte complex projection is seen at C3-C4, C4-C5, C5-C6 and C6-C7 levelswhich causes anterior indentation of thecal sac. Canal stenosis is also presen
باسلام ،شکستگی مهره t۱۲الان خیلی دردتودوتاپام دارم یکسال پنج ماه اینجورشدم الان ازقرص نروییدوآمپول سیتوکولین استفاده میکنم دست کف پاهام بکشنند حس دارم وکف پاهام میسوزه.دکترزمانی که عملم کرد گفت دوسال طول میکشه تاراه بری،راستی توپاهام خیلی برق میزنه ب
باسلام،64سال دارم و به مدت دو هفته است که در اثر ورزش شدید دچار مشکلات حرکتی در پاها و کرختی عضلات شده ام و به سختی قادر به راه رفتن هستم. اول فکر کردم کوفتگی است به این دلیل دیر به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم ولی به دلیل آماده نبودن ام آر آی هنوز ن
با سلام من بیمار ضایعه نخاعی هستم از بهمن اباده فارس میخواستم در مورد این خبر سوال کنم که توليد صنعتي سامانه پيش برنده بريس معلولان قطع نخاعي در اصفهان رو از کجا میشه تهیه اش کرد؟
در سال1385 با توجه به تنگی مجرای نخاعی و تصادف در جاده ی قرچک از ناحیه ی سی 2 تا سی 7 دچار دهیدراته شدن نخاع و لاغری نخاع در این ناحیه شدم بعد از مدتی کایروپراکتیک نتیجه ایی حاصل نگردید و در فرودین 86 در بیمارستان چمران جراحی شدم اما از ناحیهی دست چپ
با سلام جانبازی هستم 50 ساله که به دلیل رفلاکس ادرار در سال 1365 در کشور آلمان سه بار مورد عمل اسفنکترترومی قرار گرفته ام. در سال 1373 به دلیل تب و لرزهای مکرر و کوچک شدن مثانه به علت نوروژنیک بودن آن ، تحت عمل سیستوپلاستی قرار گرفته ام. پزشک معالج پ
باسلام،بر اثر تصادف،مهره ٥گردن كه مهره ٤،٥،٦ با هم فيكس شده ٧ساله اين اتفاق افتاده.حس سمت چپم برگشته اما ضعيف هست.من تو حالت نشستن مشكل دارم وقتي ميخوام بشينم رو صندلي يا مبل صاف نميتونم بشينم مثل حالت ٩٠ درجه بايد خودمو بكشم جلو كه كمرم از حالت ٩٠در
با سلام،در اثر تصادف -18 ماه پیش - آسیب دیدگی مهره تی 12- بعد از حدود 3 الی 4 ماه حس و حرکت رانها درست شد ولی از زانو به پایین حس ندارد . اکنون به کمک بریس زیر زانو با کمک واکر حرکت دارم ولی تعادل کمر خیلی ضعیف است . در ضمن حرکت یکی از پاها بهتر از د
با سلام برادر من حدود یک ماهی است که بر اثر تصادف دچار شکستکی مهرهای 3 و 4 گردن شده و بعد از عمل جراحی و گذاشتن پلاتین در گردن حس اندام خود را تا حدودی دارد پاهای خود را حس میکند و با حرکات کم میتواند ان را تکان دهد و دستهای او نیز به همین صورت . شکم
با سلام محمد علی نعمت اللهی هستم در 15 اردیبهشت 93 دچار شکستگی مهره های تی 3 و تی 4 شدم الان حدود 3 ماه است که عضلات بین دنده ای من اسپاسم شدید میگیره و طوری که نفس عمیق نمیتوانم بکشم به نظر شما این اسپاسم ها چگونه از بین میرود با تشکر